Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς. 
    
 
Home / Newsletter / Είσοδος / Δημιουργία λογαριασμού / Wish list / Επικοινωνήστε μαζί μας / Βοήθεια / Greek English
Σας ενημερώνουμε ότι λόγω των περιορισμών που ισχύουν λόγω COVID-19, ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις στην αποστολή των παραγγελιών σας.
Home :: Βιβλία :: Ιστορία και Πολιτική :: Πολιτική :: Η αποσύνθεση του Ευρωατλαντισμού και ο νέος αυταρχισμός
Η αποσύνθεση του Ευρωατλαντισμού και ο νέος αυταρχισμός
Η αποσύνθεση του Ευρωατλαντισμού και ο νέος αυταρχισμός
Παγκόσμια μετατόπιση ισχύος
Κωδικός προϊόντος:
B303218
(Βαθμολογήστε το)
 
€12.88
€11.59
  • Παράδοση σε 2-5 ημέρες
 
Λεπτομέρειες
Εκδότης: Επίκεντρο
Μήνας έκδοσης: Μάρτης
Έτος έκδοσης: 2020
ISBN13: 978-960-458-933-3
ISBN: 960-458-933-4
Γλώσσα: Ελληνικά
Τόπος Έκδοσης: Αθήνα
Αριθμός Σελίδων: 232
Εξώφυλλο: Μαλακό Εξώφυλλο
Διαστάσεις: 24χ17

 
Περιγραφή
Οι κοινωνικές και οικονομικές κρίσεις αποτελούν καμπύλες μάθησης τόσο για τους απλούς ανθρώπους όσο και για τους δημόσιους διανοούμενους, και ιδιαίτερα τους νέους. Μόνο τότε η ταξική εξουσία αποκαλύπτει την πιο άσχημη φύση της, ασκώντας τεράστιες πιέσεις σε κοινωνίες και οικογένειες. Το επιχείρημα που παρουσιάζεται εδώ είναι μια προσπάθεια να αποδειχθεί πως υπάρχει κάτι θεμελιωδώς λανθασμένο με το ευρωπαϊκό εγχείρημα.

Η ιστορία που αφηγείται το βιβλίο αυτό είναι ότι η βασική αιτία του δεξιού λαϊκισμού και του ρατσισμού δεν πηγάζει από την κοινωνία των πολιτών και τις στάσεις του καθενός από τους πολίτες, αλλά από τους ελιτιστικούς θεσμούς και την υψηλή πολιτική του υπερατλαντικού κόσμου, ο οποίος βρίσκεται σήμερα σε σοβαρή κρίση και παρακμή, εξαιτίας -μεταξύ άλλων- της παρατηρούμενης μετατόπισης της παγκόσμιας ισχύος προς τις ασιατικές οικονομίες.

Όπως θα διαπιστώσουν οι αναγνώστες, αυτό το βιβλίο περιέχει ακόμη πολλά περισσότερα. Πολλοί ήδη θα αναρωτιούνται: τι ρεαλιστικό προτείνει πολιτικά; Είναι σαφές ότι λείπει μια γνήσια και πρωτότυπη δημοκρατική εναλλακτική λύση τόσο σε εθνικό όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο για να εξηγηθεί στον κόσμο τι πραγματικά συμβαίνει. Αυτό το βιβλίο προσπαθεί να ανοίξει μια τέτοια προοπτική.

 
Βαθμολογήστε αυτό το προϊόν
(Βαθμολογήστε το)

 
Κριτικές Πελατών
Δεν υπάρχουν κριτικές για το συγκεκριμένο προϊόν.

 
Δώστε την κριτική σας
Για να γράψετε κριτική για το συγκεκριμένο προϊόν, επιλέξτε 'Είσοδος' και δώστε το όνομα χρήστη και το password σας. Οι κριτικές μπορούν να υποβληθούν μόνο από εγγεγραμμένους χρήστες.

 
 

Εξυπηρέτηση Πελατών
Αποστολή & Πληρωμή
Εταιρία
Πληροφορίες
Πνευματική Ιδιοκτησία © 2015-2021
PERIZITITO (Cyprus) LTD All rights reserved.
Web design by PERIZITITO (Cyprus) LTD