Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς. 
    
 
Home / Newsletter / Είσοδος / Δημιουργία λογαριασμού / Wish list / Επικοινωνήστε μαζί μας / Βοήθεια / Greek English
Σας ενημερώνουμε ότι λόγω των περιορισμών που ισχύουν λόγω COVID-19, ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις στην αποστολή των παραγγελιών σας.
Home :: Εταιρία :: Στρατηγικές Συνεργασίες


Στρατηγικές Συνεργασίες
Στην προσπάθεια της για ανάπτυξη και εξέλιξη, η εταιρία μας προχωράει συνεχώς στη σύναψη συμφωνιών με μεγάλες εταιρίες από το χώρο των εκδόσεων και του διαδικτύου γενικότερα. Επιδίωξη μας είναι πάντοτε η δημιουργία μακροχρόνιων συνεργασιών, με σκοπό την όσο το δυνατόν ταχύτερη ανάπτυξη μας προς όφελος του πελάτη, και στόχο την προσφορά σύγχρονων προϊόντων και την παροχή υψηλού επιπέδου ηλεκτρονικών υπηρεσιών.

Οι προσεκτικά επιλεγμένες συνεργασίες με μεγάλους εκδοτικούς οίκους της Ελλάδας και της Κύπρου, δημιουργεί ένα πλαίσιο μέσα στο οποίο προσφέρεται μια πληρέστατη ποικιλία βιβλίων, καλύπτοντας έτσι όλο το φάσμα των αναγνωστικών προτιμήσεων.

Στρατηγικής σημασίας για την εταιρία μας αποτελεί επίσης, η συνεργασία μέσω ηλεκτρονικού συνεταιρισμού (affiliate programs) με ξένες εταιρίες ηλεκτρονικού εμπορίου (e-commerce) παρόμοιας δραστηριότητας με τη δική μας, για την παροχή ακόμα μεγαλύτερης γκάμας προϊόντων και εξειδικεύμενων υπηρεσιών.

Επιδίωξη του PERIZITITO είναι η συνέχιση και δημιουργία νέων συνεργασιών που στόχο έχουν τη βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών και την περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρίας για την εκπλήρωση των στόχων που έχει θέσει.
 
 

Εξυπηρέτηση Πελατών
Αποστολή & Πληρωμή
Εταιρία
Πληροφορίες
Πνευματική Ιδιοκτησία © 2015-2021
PERIZITITO (Cyprus) LTD All rights reserved.
Web design by PERIZITITO (Cyprus) LTD