Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς. 
    
 
Home / Newsletter / Είσοδος / Δημιουργία λογαριασμού / Wish list / Επικοινωνήστε μαζί μας / Βοήθεια / Greek English
Σας ενημερώνουμε ότι η λειτουργία του site μας www.perizitito.com.cy θα διακοπεί μετά τις 30/06/2022 καθώς θα μεταφερθεί σε νέες εγκαταστάσεις και θα μετατραπεί σε Β2Β site.

Μετά την ημερομηνία αυτή και μέχρι την οριστική διακοπή του δεν θα είναι δυνατή η υποβολή παραγγελιών μέσω του www.perizitito.com.cy.

Για τις παραγγελίες σας μπορείτε πλέον να επισκέπτεστε το νέο μας πλήρως ενημερωμένο brandsite TOTELiO www.totelio.com με όλα τα νέα ελληνικά, κυπριακά και ξενόγλωσσα βιβλία ή να καλείτε στο γνωστό τηλέφωνο της εταιρείας μας 22 349937.

Για την παραγγελία θα απαιτείται η εγγραφή σας και δημιουργία νέου λογαριασμού στο www.totelio.com, ενώ τα παλιά στοιχεία λογαριασμού σας στο www.perizitito.com.cy θα απενεργοποιηθούν με τη διακοπή του.

Για οποιαδήποτε πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο perizititocyprus@gmail.com.

Σας ευχαριστούμε.

PERIZITITO (CYPRUS) LTD.

Home :: Βοήθεια :: Επιστροφές Προϊόντων


Επιστροφές Προϊόντων

Θέλεις να επιστρέψεις κάποιο προϊόν;

Στο PERIZITITO μπορείς να επιστρέψεις γρήγορα και απλά οποιοδήποτε προϊόν της παραγγελίας σου, είτε επειδή άλλαξες απλά γνώμη (δικαίωμα υπαναχώρησης) είτε επειδή εντόπισες κάποιο πρόβλημα στο προϊόν κατά την παραλαβή του (ελαττωματικό προϊόν DOA). Δικαίωμα υπαναχώρησης

Έχεις το δικαίωμα να επιστρέψεις το προϊόν που αγόρασες από το PERIZITITO εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του. Απαραίτητη προϋπόθεση για την επιστροφή είναι το προϊόν να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, η συσκευασία του να μην έχει αποσφραγιστεί, να μην είναι λερωμένη ή αλλοιωμένη ή να βρίσκεται σε οποιαδήποτε άλλη κατάσταση πέραν της αρχικής του. Τα έξοδα επιστροφής βαρύνουν σε αυτή την περίπτωση τον πελάτη και η χρέωση για την επιστροφή από το χώρο σου είναι 5.00€.

Ελαττωματικό προϊόν (DOA - Dead on arrival)

Σε περίπτωση που το προϊόν που σου παραδόθηκε είναι ελαττωματικό (DOA – δεν λειτουργεί δηλαδή κατά την παραλαβή), μπορείς να το επιστρέψεις πίσω σε εμάς εντός επτά (7) ημερών, έτσι ώστε να αντικατασταθεί με νέο εφόσον υπάρχει διαθέσιμο, ή άλλο ίδιων τεχνικών χαρακτηριστικών. Τα έξοδα επιστροφής από το χώρο σου βαρύνουν σε αυτή την περίπτωση το PERIZITITO.

Λανθασμένο προϊόν

Στην περίπτωση που σου στείλαμε λάθος προϊόν, θα προχωρήσουμε άμεσα στη διόρθωση του λάθους και θα σου στείλουμε το σωστό προϊόν αναλαμβάνοντας φυσικά κάθε κόστος μεταφοράς παλιού και νέου προϊόντος.

Απλή διαδικασία επιστροφής σε 3 βήματα
  • Συμπλήρωση ηλεκτρονικής φόρμας επιστροφής

    Απαραίτητη προϋπόθεση για την επιστροφή οποιουδήποτε προϊόντος είναι η συμπλήρωση της ηλεκτρονικής φόρμας επιστροφής.

    (Υπό κατασκευή, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας)
  • Συσκευασία προϊόντος

    Αφού συμπληρώσεις την ηλεκτρονική φόρμα επιστροφής, απλά τοποθέτησε το συσκευασμένο προϊόν που θέλεις να επιστρέψεις σ’ ένα μεγαλύτερο κουτί ώστε να είναι προστατευμένο κατά την αποστολή.

  • Παραλαβή από το χώρο σου Με την παραλαβή της ηλεκτρονικής φόρμας επιστροφής θα επικοινωνήσουμε μαζί σου για να διευθετήσουμε την παραλαβή του προϊόντος από το χώρο σου.


Για οποιαδήποτε απορία ή επιπλέον πληροφορία σχετικά με επιστροφές προϊόντων μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο 22 349937(Δευ. – Παρ. 09:00 – 16:00) ή να μας στείλεις e-mail στο support@perizitito.com.cy.

Όροι Πολιτικής Επιστροφών

Σε κάθε περίπτωση επιστροφής προϊόντος από τον πελάτη προς τo PERIZITITO, η επιστροφή προϊόντος γίνεται δεκτή μόνο και εφόσον το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, η συσκευασία του προϊόντος δεν έχει ανοιχτεί, δεν είναι λερωμένη ή αλλοιωμένη, ή βρίσκεται σε οποιαδήποτε άλλη κατάσταση πέραν της αρχικής του.

Σε κάθε μία από τις παραπάνω περιπτώσεις απαραίτητη προϋπόθεση για την επιστροφή οποιουδήποτε προϊόντος προς το PERIZITITO είναι η συμπλήρωση της ηλεκτρονικής φόρμας επιστροφής.

Το PERIZITITO δεν αποδέχεται, επιτρέπει ή φέρει καμία ευθύνη για επιστροφές, που πραγματοποιούνται σε διάστημα πέραν των δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Στην περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος, ενδέχεται το προϊόν να πρέπει να αποσταλεί κατευθείαν στον κατασκευαστή.

Το PERIZITITO δεν φέρει καμία ευθύνη για προϊόντα που έχουν υποστεί οποιαδήποτε βλάβη, για τυχόν ελαττώματα ή κακή ποιότητα των προϊόντων που διαθέτει στους πελάτες του. Όλα τα προϊόντα παραλαμβάνονται συσκευασμένα από τους προμηθευτές. Παρόλα αυτά διατηρείτε τα δικαιώματα που αναφέρονται παραπάνω.

Στην περίπτωση που επιστραφεί στο PERIZITITO, οποιοδήποτε προϊόν το οποίο δεν πληροί τους προαναφερθέντες όρους, αυτό θα επιστρέφεται πίσω στον πελάτη και τα έξοδα αποστολής θα βαρύνουν τον ίδιο.

Εγγύηση Προϊόντων: Η εγγύηση των προϊόντων που εμφανίζονται στο δικτυακό τόπο του PERIZITITO είναι αυτή που καθορίζεται από τον κατασκευαστή του κάθε είδους. Το PERIZITITO δεν προσφέρει καμία επιπλέον εγγύηση, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.

 
 

Εξυπηρέτηση Πελατών
Αποστολή & Πληρωμή
Εταιρία
Πληροφορίες
Πνευματική Ιδιοκτησία © 2015-2022
PERIZITITO (Cyprus) LTD All rights reserved.
Web design by PERIZITITO (Cyprus) LTD