Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς. 
    
 
Home / Newsletter / Είσοδος / Δημιουργία λογαριασμού / Wish list / Επικοινωνήστε μαζί μας / Βοήθεια / Greek English
Σας ενημερώνουμε ότι λόγω των περιορισμών που ισχύουν λόγω COVID-19, ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις στην αποστολή των παραγγελιών σας.
Home :: Εταιρία :: Γιατί PERIZITITO;


Γιατί PERIZITITO;
Οι 10 λόγοι για να μας προτιμήσετε!
1. Γιατί εδώ θα βρείτε μια πληρέστατη ποικιλία νέων, παλαιών και σπάνιων βιβλίων για να διαλέξετε!
2. Γιατί ο ποιοτικός και εύκολος στην πλοήγηση δικτυακός τόπος του PERIZITITO σας επιτρέπει να βρίσκετε αυτό που ψάχνετε γρήγορα και απλά, ενώ η ενσωμάτωση των πιο προηγμένων συστημάτων ηλεκτρονικών πληρωμών σας παρέχει τη ασφάλεια που χρειάζεστε για την πραγματοποίηση των online συναλλαγών σας!
3. Γιατί μπορείτε να κάνετε τις αγορές των βιβλίων σας την ώρα που σας βολεύει, χωρίς χρονικούς περιορισμούς, 365 ημέρες το χρόνο, 7 ημέρες την εδομάδα, 24 ώρες τη μέρα!
4. Γιατι έχετε τα βιβλία κατευθείαν στην πόρτα σας, στο σπίτι ή το γραφείο σας!
5. Γιατί κερδίζετε έκπτωση 10% σε όποιο βιβλίο και αν αγοράσετε*!
( *Εξαιρούνται νομικά και ιατρικά βιβλία )
6. Γιατί έχετε άμεση εξυπηρέτηση όπου και αν βρίσκεστε !
7. Γιατί ενημερώνεστε άμεσα για τους νέους τίτλους βιβλίων που κυκλοφορούν ή αναμένονται να κυκλοφορήσουν στην ελληνική αγορά!
8. Γιατί οι προτάσεις βιβλίων που εμφανίζονται, ανανεώνονται καθημερινά και αποτελούν αποκλειστική επιλογή του PERIZITITO χωρίς συμβιβασμούς και υποκινήσεις τρίτων!
9. Γιατί έχετε πρόσβαση σε ότι σας ενδιαφέρει γύρω από το χώρο του βιβλίου, όπως βιογραφικά συγγραφέων, περιγραφές και κριτικές βιβλίων, στοιχεία εκδοτών, κ.α!
10. Γιατί αναζητάτε πάντοτε ό,τι πιο καλό και καινοτόμο, και αυτό ακριβώς θα προσπαθούμε πάντοτε και εμείς στο PERIZITITO να σας προσφέρουμε!
 
 

Εξυπηρέτηση Πελατών
Αποστολή & Πληρωμή
Εταιρία
Πληροφορίες
Πνευματική Ιδιοκτησία © 2015-2021
PERIZITITO (Cyprus) LTD All rights reserved.
Web design by PERIZITITO (Cyprus) LTD