Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς. 
    
 
Home / Newsletter / Είσοδος / Δημιουργία λογαριασμού / Wish list / Επικοινωνήστε μαζί μας / Βοήθεια / Greek English
Σας ενημερώνουμε ότι λόγω των περιορισμών που ισχύουν λόγω COVID-19, ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις στην αποστολή των παραγγελιών σας.
Home :: Εταιρία :: Η εταιρία μας


Εταιρία
Το PERIZITITO (www.perizitito.com.cy) δραστηριοποιείται στον τομέα του ηλεκτρονικού εμπορίου από τις αρχές του 2007, προσφέροντας την εξ αποστάσεως και με ηλεκτρονικά μέσα πώληση προϊόντων καθώς και την παροχή εξειδικευμένων ηλεκτρονικών υπηρεσιών.

Στη συλλογή των προϊόντων του PERIZITITO περιλαμβάνονται ελληνικά και ξενόγλωσσα βιβλία, παιχνίδια, είδη παιδικού δωματίου και είδη δώρου. Πρόσφατα ξεκίνησε σε απευθείας συνεργασία με εκδότες τη διάθεση και ηλεκτρονικών βιβλίων (eBooks), αποτελώντας έτσι το πρώτο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο στην Ελλάδα το οποίο διαθέτει από το ίδιο website έντυπο και ηλεκτρονικό βιβλίο μαζί.

Η πώληση των προϊόντων γίνεται αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού τόπου – ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop) της εταιρίας χωρίς την ύπαρξη φυσικού καταστήματος. Με τον τρόπο αυτό, η λειτουργία του PERIZITITO δεν περιορίζεται σε χρονικά ή γεωγραφικά πλαίσια επιτρέποντας έτσι να πραγματοποιούνται παραγγελίες 24 ώρες τη μέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες το χρόνο, ενώ αποστολές των προϊόντων εκτελούνται σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο.

Πρωταρχική επιδίωξη του PERIZITITO είναι η παροχή ενός ποιοτικού και εύκολου στην πλοήγηση διαδικτυακού τόπου, με την ενσωμάτωση των πιο προηγμένων συστημάτων ηλεκτρονικών πληρωμών, τα οποία επιτρέπουν την πραγματοποίηση ασφαλών συναλλαγών και την ολοκλήρωση ηλεκτρονικών αγορών εύκολα και γρήγορα.

Στόχος μας η παροχή προϊόντων και υπηρεσιών σε ανταγωνιστικές τιμές, με άριστη και όσο το δυνατόν γρηγορότερη εξυπηρέτηση, διασφαλίζοντας την ικανοποίηση και συνεχώς αυξανόμενη εμπιστοσύνη των πελατών μας.

Όραμα μας η δημιουργία μιας εταιρίας που θα ξεχωρίζει για την ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών της, βελτιώνοντας συνεχώς το επίπεδο των παροχών της και προσφέροντας νέες λύσεις και ιδέες στο χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου και του διαδικτύου γενικότερα.

Toν διαδικτυακό τόπο του www.perizitito.com.cy διαχειρίζεται η εταιρία

PERIZITITO (Cyprus) Ltd.

Κεντρικά Γραφεία (στο χώρο δεν πραγματοποιούνται συναλλαγές με το κοινό):
Κενταύρου 42, Αγλαντζιά
Λευκωσία - Κύπρος
Τ.Κ. 2113
Τηλ.: (+357) 22 349937
Fax.: (+357) 22 349938
Αρ. Εγγραφής: ΗΕ285811
Αρ. Εγγραφής ΦΠΑ: 10285811J
Α.Φ.Τ: 12285811L

   

Εξυπηρέτηση Πελατών
Αποστολή & Πληρωμή
Εταιρία
Πληροφορίες
Πνευματική Ιδιοκτησία © 2015-2021
PERIZITITO (Cyprus) LTD All rights reserved.
Web design by PERIZITITO (Cyprus) LTD