Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς. 
    
 
Home / Newsletter / Είσοδος / Δημιουργία λογαριασμού / Wish list / Επικοινωνήστε μαζί μας / Βοήθεια / Greek English
Σας ενημερώνουμε ότι λόγω των περιορισμών που ισχύουν λόγω COVID-19, ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις στην αποστολή των παραγγελιών σας.
Home :: Δωροεπιταγή


Τι είναι η Δωροεπιταγή;

Δωροεπιταγές PERIZITITO: Η εναλλακτική πρόταση δώρου.

Οι δωροεπιταγές PERIZITITO είναι το τέλειο δώρο για όλες τις περιστάσεις: γενέθλια, επετείους, αποφοιτήσεις, γάμους, βαφτίσεις ή για εκδηλώσεις στο χώρο εργασίας. Αποτελούν την ιδανική επιλογή για την αποστολή δώρου στo αγαπημένο σας πρόσωπο που δυσκολεύεστε να αποφασίσετε τι να του πάρετε, στο φίλο ή συγγενή που βρίσκεται μακρυά, στους εργαζομένους της επιχείρησης σας σε εταιρικές εκδηλώσεις.

Οι δωροεπιταγές αγοράζονται και αποστέλλονται με e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση του αποδέκτη της επιλογής σας και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αγορά οποιουδήποτε από τα προϊόντα του PERIZITITO.

Αγοράστε τώρα δωροεπιταγές του PERIZITITO, επιλέγοντας το ποσό που θέλετε να διαθέσετε και δώστε την επιλογή σε αυτόν που επιθυμείτε να αποκτήσει αυτό που πραγματικά θέλει!
 

Εξυπηρέτηση Πελατών
Αποστολή & Πληρωμή
Εταιρία
Πληροφορίες
Πνευματική Ιδιοκτησία © 2015-2021
PERIZITITO (Cyprus) LTD All rights reserved.
Web design by PERIZITITO (Cyprus) LTD