Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς. 
    
 
Home / Newsletter / Είσοδος / Δημιουργία λογαριασμού / Wish list / Επικοινωνήστε μαζί μας / Βοήθεια / Greek English
Σας ενημερώνουμε ότι η λειτουργία του site μας www.perizitito.com.cy θα διακοπεί μετά τις 30/06/2022 καθώς θα μεταφερθεί σε νέες εγκαταστάσεις και θα μετατραπεί σε Β2Β site.

Μετά την ημερομηνία αυτή και μέχρι την οριστική διακοπή του δεν θα είναι δυνατή η υποβολή παραγγελιών μέσω του www.perizitito.com.cy.

Για τις παραγγελίες σας μπορείτε πλέον να επισκέπτεστε το νέο μας πλήρως ενημερωμένο brandsite TOTELiO www.totelio.com με όλα τα νέα ελληνικά, κυπριακά και ξενόγλωσσα βιβλία ή να καλείτε στο γνωστό τηλέφωνο της εταιρείας μας 22 349937.

Για την παραγγελία θα απαιτείται η εγγραφή σας και δημιουργία νέου λογαριασμού στο www.totelio.com, ενώ τα παλιά στοιχεία λογαριασμού σας στο www.perizitito.com.cy θα απενεργοποιηθούν με τη διακοπή του.

Για οποιαδήποτε πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο perizititocyprus@gmail.com.

Σας ευχαριστούμε.

PERIZITITO (CYPRUS) LTD.

Home :: Βιβλία :: Κοινωνία :: Κοινωνικές επιστήμες :: Μεθοδολογία :: Ερευνητική μεθοδολογία στις κοινωνικές επιστήμες και στην εκπαίδευση
Ερευνητική μεθοδολογία στις κοινωνικές επιστήμες και στην εκπαίδευση
Ερευνητική μεθοδολογία στις κοινωνικές επιστήμες και στην εκπαίδευση
Κωδικός προϊόντος:
B270383
(Βαθμολογήστε το)
 
€35.56
  • Παράδοση σε 2-5 ημέρες
 
Λεπτομέρειες
Εκδότης: Πεδίο
Συγγραφέας: Συλλογικό έργο
Υπεύθυνος Σειράς: Πυργιωτάκης Ιωάννης Ε.
Μήνας έκδοσης: Φεβρουάριος
Έτος έκδοσης: 2016
ISBN13: 978-960-546-678-7
ISBN: 960-546-678-3
Γλώσσα: Ελληνικά
Τόπος Έκδοσης: Αθήνα
Αριθμός Σελίδων: 512
Εξώφυλλο: Μαλακό Εξώφυλλο
Διαστάσεις: 24χ17

 
Περιγραφή
Από τη στιγμή που κάθε ερευνητής, νέος ή έμπειρος, αποσαφηνίσει το θέμα με το οποίο προτίθεται να αντιπαρατεθεί στην έρευνά του, αρχίζει μια διαρκής πάλη μαζί του. Μια αδιάκοπη πάλη ανάμεσα στο ερευνούν υποκείμενο και το υπό έρευνα αντικείμενο. Πάλη και πάλι πάλη... Πρωταρχικό ρόλο σε αυτήν διαδραματίζει ο μεθοδολογικός εξοπλισμός του ερευνητή, αφού η ποιότητα του ερευνητικού αποτελέσματος βρίσκεται πάντοτε σε άμεση συνάρτηση με την ποιότητα και την καταλληλότητα των επιστημονικών μεθόδων και των ερευνητικών εργαλείων που τίθενται σε εφαρμογή.

Εκτιμώντας την κατάσταση, με τον παρόντα τόμο καταθέτουμε μία ακόμη συμβολή προς αυτή την κατεύθυνση. Στον τόμο περιλαμβάνονται 22 μελέτες, οι οποίες "αγκαλιάζουν" ένα ευρύ φάσμα θεωρητικού προβληματισμού και διαφόρων παραδειγμάτων προσανατολισμένων στο πεδίο της ερευνητικής πράξης. Ελπίζουμε ότι το έργο αυτό θα συμβάλει στην καλλιέργεια του μεθοδολογικού προβληματισμού και θα οδηγήσει σε μια πιο σταθερή επαφή με την ερευνητική πράξη.

 
Βαθμολογήστε αυτό το προϊόν
(Βαθμολογήστε το)

 
Κριτικές Πελατών
Δεν υπάρχουν κριτικές για το συγκεκριμένο προϊόν.

 
Δώστε την κριτική σας
Για να γράψετε κριτική για το συγκεκριμένο προϊόν, επιλέξτε 'Είσοδος' και δώστε το όνομα χρήστη και το password σας. Οι κριτικές μπορούν να υποβληθούν μόνο από εγγεγραμμένους χρήστες.

 
 

Εξυπηρέτηση Πελατών
Αποστολή & Πληρωμή
Εταιρία
Πληροφορίες
Πνευματική Ιδιοκτησία © 2015-2022
PERIZITITO (Cyprus) LTD All rights reserved.
Web design by PERIZITITO (Cyprus) LTD