Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς. 
    
 
Home / Newsletter / Είσοδος / Δημιουργία λογαριασμού / Wish list / Επικοινωνήστε μαζί μας / Βοήθεια / Greek English
Home :: Βιβλία :: Αθλητισμός και Χόμπι :: Αθλητισμός :: Οδήγηση :: Δίπλωμα αυτοκινήτου: Πώς να το πάρετε με την πρώτη (CD)
Δίπλωμα αυτοκινήτου: Πώς να το πάρετε με την πρώτη (CD)
Δίπλωμα αυτοκινήτου: Πώς να το πάρετε με την πρώτη (CD)
Εξετάσεις, θεωρία, πρακτικά και πραγματική οδήγηση
Κωδικός προϊόντος:
B292960
(Βαθμολογήστε το)
 
€13.55
  • Παράδοση σε 2-5 ημέρες
 
Λεπτομέρειες
Μήνας έκδοσης: Φεβρουάριος
Έτος έκδοσης: 2019
ISBN13: 978-618-83279-8-6
ISBN: 618-83279-8-9
Γλώσσα: Ελληνικά
Τόπος Έκδοσης: Αθήνα
Αριθμός Σελίδων: 559
Εξώφυλλο: Άγνωστο
Διαστάσεις: -

 
Περιγραφή
Πρόλογος

Το βιβλίο αυτό προορίζεται για όλους όσους επιθυμούν να μάθουν πραγματική οδήγηση, και όχι για εκείνους που επιθυμούν να πάρουν το δίπλωμα μόνο. Πρέπει δε να συνοδεύεται από ανάλογη πρακτική εκπαίδευση και εξάσκηση.
Το εγχειρίδιο -γιατί για εγχειρίδιο πρόκειται και όχι για βιβλίο- που κρατάτε στα χέρια σας συνδέεται με τη μακροχρόνια προσωπική προσπάθεια καταρχήν του Αποστόλου Μπουγατσά, απόφοιτου οικονομικού πανεπιστημίου, και του κληρονόμου Ιωάννη Μπουγατσά, Μηχανολόγου-Μηχανικού ΤΕΙ στη συνέχεια, ώστε να έχετε στα χέρια σας τον πληρέστερο έως σήμερα εγχειρίδιο-οδηγό ενημέρωσης των υποψηφίων αλλά και των πτυχιούχων οδηγών.
Η συλλογή του υλικού ξεκίνησε από το 1986, όταν ο Απόστολος Μπουγατσάς, ερχόμενος από τον Καναδά, ίδρυσε μαζί με τους συνεργάτες του και σε καναδικά πρότυπα την πρώτη σχολή οδηγών στο Μαρούσι, όπου ξεκίνησε τη διδασκαλία θεωρητικών μαθημάτων, σε μία εποχή κατά την οποία κανείς δεν έκανε θεωρητικά μαθήματα, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά ούτε και στον κόσμο όλο. Οι αντιδράσεις των συναδέλφων εκπαιδευτών ήταν αποθαρρυντικές, εμείς όμως συνεχίσαμε την προσπάθειά μας, γιατί ήταν πολύ αποτελεσματικές στην πρακτική εκμάθηση, οπότε το 2000 επεβλήθη με νόμο η υποχρεωτική διδασκαλία της θεωρίας σε όλα τα οχήματα, και δικαιωθήκαμε για την προσπάθειά μας.
Ο λόγος της οργάνωσης θεωρητικών μαθημάτων ξεκίνησε από την ανάγκη που νιώσαμε ως δάσκαλοι, για λόγους μεταδοτικότητας και μόνο, να ενημερώσουμε τους υποψηφίους για κάποιες βασικές γνώσεις που απαιτούνται (μηχανολογία και κυκλοφοριακή αγωγή), προκειμένου να προχωρήσει αποτελεσματικά η πρακτική εκπαίδευση νέων οδηγών ή και μετεκπαιδευόμενων μέσα στο αυτοκίνητο. Οι γνώσεις αυτές έπρεπε να δοθούν στους υποψηφίους με εικόνες.
Σήμερα, μετά από 30 χρόνια εμπειρία στη διδασκαλία, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε το εγχειρίδιο αυτό στους οδηγούς όλων των οχημάτων, είτε έχουν πάρει δίπλωμα είτε όχι.
Στόχος των συγγραφέων είναι να ενημερώσουν τον κάθε ενδιαφερόμενο με τρόπο ευχάριστο και διασκεδαστικό, για το πώς μπορείτε να οδηγείτε με τους δικούς σας ρυθμούς και με όσα προβλέπει ο ΚΟΚ, χωρίς να ενοχλείτε και να καθυστερείτε τους άλλους χρήστες του δρόμου, όπως και για το πού και πώς μπορείτε να κάνετε αναγκαστικές παραβιάσεις και παράλληλα να τηρείτε και τους κανόνες της Οδικής Ασφάλειας.
Επίσης να μπορείτε να εκτιμήσετε την ευθύνη σας σε πιθανή εμπλοκή σε οποιοδήποτε ατύχημα.
Στόχος μας είναι να ενημερώσουμε τους υποψηφίους οδηγούς και τους κηδεμόνες τους για το τι μπορούν να απαιτήσουν από τους εκπαιδευτές και τους εξεταστές τους, και παράλληλα να αναγκάσουμε εκπαιδευτές και εξεταστές να λειτουργούν με γνώμονα την εκμάθηση του υποψηφίου, γιατί τώρα οι ενδιαφερόμενοι διαμέσου αυτού του βιβλίου θα γνωρίζουν και τα ψιλά γράμματα των κανόνων λειτουργίας της συντεχνίας μας.
Το εγχειρίδιο περιλαμβάνει όλη την ύλη του βιβλίου του Υπουργείου Μεταφορών, θεωρία και ασκήσεις, με την ακόλουθη διάταξη:-Στην εισαγωγή κάθε κεφαλαίου υπάρχει
η απαραίτητη θεωρία Συμπυκνωμένη, βοηθητική στη μελέτη των ασκήσεων του συγκεκριμένου κεφαλαίου και όχι ο όγκος που υπάρχει στο κρατικό βιβλίο.
- Κάτω από κάθε ερώτηση του κρατικού βιβλίου με τις απαντήσεις καταχωρείται η επεξήγηση των συγγραφέων, μαζί με συμπληρωματικές εικόνες και άλλες αναφορές, που καλύπτουν και τη θεωρία, επομένως δεν απαιτείται προμήθεια του κρατικού βιβλίου.
Πρόκειται επομένως για ένα επεξηγηματικό λυσάρι, που καλύπτει τη θεωρία καθώς και τα 23 κεφάλαια των ασκήσεων του κρατικού βιβλίου, την πρακτική σας εκπαίδευση και τη σωστή κυκλοφοριακή αγωγή, με αναφορές και σε όλα τα ευτράπελα που συμβαίνουν κατά τη διάρκεια των εξετάσεων.
Το εγχειρίδιο απευθύνεται:
-Σε όλους του υποψήφιους οδηγούς όλων των οχημάτων.
-Στους πτυχιούχους οδηγούς όλων των οχημάτων.
-Στους μαθητές σχολείων και λυκείων.
-Σε συμπολίτες μας που εμπλέκονται στην απονομή κυκλοφοριακής δικαιοσύνης.
-Σε εμπειρογνώμονες και πραγματογνώμονες κυκλοφοριακής αγωγής και ασφαλιστές.
-Στους εκπαιδευτές και υποψήφιους εκπαιδευτές οδηγών.
-Στους σπουδαστές ΙΕΚ εκπαιδευτών.
-Στους υπαλλήλους εξεταστές του Υπουργείου Μεταφορών όλης της χώρας.
-Σε όλους εκείνους που πιστεύουν ότι η σωστή κυκλοφοριακή αγωγή πρέπει να είναι τρόπος ζωής.
-Σε όλους εκείνους που πιστεύουν ότι η σωστή προσέγγιση μπορεί να αυξήσει την Οδική Ασφάλεια και να μειώσει σε σημαντικό βαθμό τα τροχαία ατυχήματα.
-Σε όλους τους οδηγούς -παλαιούς και νέους- που θέλουν να ανανεώσουν τις γνώσεις τους και τις επιδόσεις τους.
Οι συγγραφείς σάς υπόσχονται ότι θα απολαύσετε το εγχειρίδιο και θα το έχετε στο όχημα σας για συχνή ενημέρωση σας.

Μετά τιμής
Απόστολος Μπουγατσάς

 
Σχετικές κατηγορίες

 
Βαθμολογήστε αυτό το προϊόν
(Βαθμολογήστε το)

 
Κριτικές Πελατών
Δεν υπάρχουν κριτικές για το συγκεκριμένο προϊόν.

 
Δώστε την κριτική σας
Για να γράψετε κριτική για το συγκεκριμένο προϊόν, επιλέξτε 'Είσοδος' και δώστε το όνομα χρήστη και το password σας. Οι κριτικές μπορούν να υποβληθούν μόνο από εγγεγραμμένους χρήστες.

 
 

Εξυπηρέτηση Πελατών
Αποστολή & Πληρωμή
Εταιρία
Πληροφορίες
Πνευματική Ιδιοκτησία © 2015-2020
PERIZITITO (Cyprus) LTD All rights reserved.
Web design by PERIZITITO (Cyprus) LTD