Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς. 
    
 
Home / Newsletter / Είσοδος / Δημιουργία λογαριασμού / Wish list / Επικοινωνήστε μαζί μας / Βοήθεια / Greek English
Σας ενημερώνουμε ότι λόγω των περιορισμών που ισχύουν λόγω COVID-19, ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις στην αποστολή των παραγγελιών σας.
Home :: Βιβλία :: Διοίκηση, Οικονομία και Δίκαιο :: Οικονομία :: Δημοκρατία, πολίτες και πολιτική υγεία
Δημοκρατία, πολίτες και πολιτική υγεία
Δημοκρατία, πολίτες και πολιτική υγεία
Κωδικός προϊόντος:
B251649
(Βαθμολογήστε το)
 
€50.40
€45.36
  • Παράδοση σε 2-5 ημέρες
 
Λεπτομέρειες
Μήνας έκδοσης: Νοέμβριος
Έτος έκδοσης: 2014
ISBN13: 9789600230338
Γλώσσα: Ελληνικά
Αριθμός Σελίδων: 702
Εξώφυλλο: Μαλακό Εξώφυλλο
Διαστάσεις: 24x17

 
Περιγραφή
Αφετηρία της συγγραφής του ανά χείρας τόμου αποτέλεσε η ανάγκη να καλυφθεί ένα τεράστιο κενό τόσο της σχετικής βιβλιογραφίας όσο και της πρακτικής που εφαρμόζεται στη χάραξη πολιτικής υγείας: το κενό-έλλειμμα δημοκρατίας στον τρόπο με τον οποίο σχεδιάζονται και υλοποιούνται παρεμβάσεις στην πολιτική υγείας, η οποία, ούτως ή άλλως συνιστά ένα πεδίο δημόσιας πολιτικής με σημαντική διείσδυση σε πολλές πτυχές της κοινωνικής ζωής.
Ο τόμος περιλαμβάνει είκοσι έξι κεφάλαια και διαχωρίζεται σε τρία μέρη, τα οποία αναφέρονται στο θεσμικό πλαίσιο, όπως αυτό εξειδικεύεται σε εθνικό και υπερεθνικό επίπεδο, στους εμπλεκόμενους φορείς και ενώσεις, γνωστούς και ως ομάδες πίεσης και συμφερόντων, και στους ίδιους τους ασθενείς, οι οποίοι, σύμφωνα με τη γενική αντίληψη που απορρέει από το περιεχόμενο του βιβλίου, (πρέπει να) βρίσκονται στο επίκεντρο της χάραξης πολιτικής υγείας.
Προσεγγίζοντας το θέμα της δημοκρατίας και της συμμετοχής στη χάραξη πολιτικής υγείας με τη μεγαλύτερη δυνατή διεπιστημονικότητα, όπως άλλωστε αυτή προκύπτει από τις διαφορετικές επιστημονικές αφετηρίες και οπτικές των σαράντα ενός συγγραφέων, σκοπός του βιβλίου αυτού είναι να αποτελέσει το έναυσμα για έναν ευρύτερο διάλογο αναφορικά με τη λήψη αποφάσεων πολιτικής υγείας, στο πλαίσιο του οποίου οι πολίτες θα τεθούν στο επίκεντρο.

 
Βαθμολογήστε αυτό το προϊόν
(Βαθμολογήστε το)

 
Κριτικές Πελατών
Δεν υπάρχουν κριτικές για το συγκεκριμένο προϊόν.

 
Δώστε την κριτική σας
Για να γράψετε κριτική για το συγκεκριμένο προϊόν, επιλέξτε 'Είσοδος' και δώστε το όνομα χρήστη και το password σας. Οι κριτικές μπορούν να υποβληθούν μόνο από εγγεγραμμένους χρήστες.

 
 

Εξυπηρέτηση Πελατών
Αποστολή & Πληρωμή
Εταιρία
Πληροφορίες
Πνευματική Ιδιοκτησία © 2015-2021
PERIZITITO (Cyprus) LTD All rights reserved.
Web design by PERIZITITO (Cyprus) LTD