Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς. 
    
 
Home / Newsletter / Είσοδος / Δημιουργία λογαριασμού / Wish list / Επικοινωνήστε μαζί μας / Βοήθεια / Greek English
Σας ενημερώνουμε ότι η εταιρεία μας θα παραμείνει κλειστή από το Σάββατο 07 Αυγούστου έως και την Κυριακή 22 Αυγούστου για τις καλοκαιρινές μας διακοπές.
Παραγγελίες θα εκτελούνται κανονικά έως και την Πέμπτη 05 Αυγούστου και μετά από την Τρίτη 24 Αυγούστου.
Καλές διακοπές και καλή ξεκούραση σε όλους!
Home :: Βιβλία :: Αθλητισμός και Χόμπι :: Αθλητισμός :: Διαχείριση ασφάλειας αθλητικών εγκαταστάσεων
Διαχείριση ασφάλειας αθλητικών εγκαταστάσεων
Διαχείριση ασφάλειας αθλητικών εγκαταστάσεων
Κωδικός προϊόντος:
B257216
(2 βαθμολογίες)
 
€15.00
  • Παράδοση σε 5-7 ημέρες
 
Λεπτομέρειες
Εκδότης: Αρμίδα
Συγγραφέας: Γιαπανάς Γιώργος
Μήνας έκδοσης: Γενάρης
Έτος έκδοσης: 2016
ISBN13: 978-9963-255-41-2
Αριθμός Σελίδων: 216
Εξώφυλλο: Μαλακό Εξώφυλλο
Διαστάσεις: 18.9 Χ 24.6

 
Περιγραφή
Πρόκειται για το πρώτο βιβλίο του είδους του που κυκλοφορεί στον Ελλαδικό χώρο και βασίζεται στις διαδικασίες που ακολουθούνται σύμφωνα με την Κυπριακή Νομοθεσία και τις οδηγίες της FIFA και UEFA με στόχο την ασφαλή διοργάνωση αθλητικών εκδηλώσεων. Με τρόπο συνοπτικό και κατανοητό, το βιβλίο επεξηγεί τις ορθές διαδικασίες που πρέπει να ακολουθούνται έτσι ώστε όλες οι αθλητικές εκδηλώσεις να διεξάγονται με ασφάλεια, παρέχοντας παράλληλα την μέγιστη εξυπηρέτηση.

Στη σύγχρονη κοινωνία, ο αθλητισµός έχει συνδεθεί µε το φαινόµενο της εµπορευµατοποίησης και του ανταγωνισµού. Συνέπεια αυτής της σύνδεσης είναι η εµφάνιση της βίας, κυρίως στο ποδόσφαιρο και άλλα οµαδικά αθλήµατα.
Η ισχύουσα Νοµοθεσία περιλαµβάνει µια σειρά µέτρων που στόχο και σκοπό έχουν την πρόληψη και την καταστολή της βίας και αποτελούν τον ακρογωνιαίο λίθο για την ασφάλεια στους αθλητικούς χώρους. Με την ισχύουσα Νοµοθεσία διαχωρίζονται οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις του κάθε εµπλεκόµενου φορέα, µε τον Υπεύθυνο Ασφάλειας να κατέχει τον πιο σηµαντικό ρόλο.
Η ασφάλεια δεν πρέπει να παρουσιάζεται µόνο ως η πιστή εφαρµογή της Νοµοθεσίας, αλλά να πηγάζει µέσα από τις διαδικασίες και την εφαρµογή της µέσα από την ιδιαιτερότητα της κάθε αθλητικής εγκατάστασης και της κάθε διοργάνωσης. Η κατανόηση και η ικανοποίηση των αναγκών των θεατών είναι ουσιώδεις καθώς το κοινό περιµένει να βρει συγκίνηση σε ένα αξιόπιστο γεγονός που διοργανώνεται σε ένα άνετο περιβάλλον.
Η τριάδα, Ασφάλεια, Προστασία και Εξυπηρέτηση, είναι οι βασικοί πυλώνες σε κάθε σχεδιασµό διαχείρισης ασφάλειας.
Η αποτελεσµατικότητα ενός σχεδίου ασφάλειας εξαρτάται από το πόσο καλά αυτό είναι σχεδιασµένο, εφαρµόζεται, επιθεωρείται και αξιολογείται. Όλοι όσοι εµπλέκονται στη διοργάνωση ενός αγώνα ή µίας εκδήλωσης εργάζονται για έναν κοινό, πρωταρχικό στόχο “τη δηµιουργία ενός ασφαλούς, προστατευµένου και φιλόξενου περιβάλλοντος για τους θεατές”

 
Σχετικές κατηγορίες

 
Βαθμολογήστε αυτό το προϊόν
(2 βαθμολογίες)

 
Κριτικές Πελατών
Δεν υπάρχουν κριτικές για το συγκεκριμένο προϊόν.

 
Δώστε την κριτική σας
Για να γράψετε κριτική για το συγκεκριμένο προϊόν, επιλέξτε 'Είσοδος' και δώστε το όνομα χρήστη και το password σας. Οι κριτικές μπορούν να υποβληθούν μόνο από εγγεγραμμένους χρήστες.

 
 

Εξυπηρέτηση Πελατών
Αποστολή & Πληρωμή
Εταιρία
Πληροφορίες
Πνευματική Ιδιοκτησία © 2015-2021
PERIZITITO (Cyprus) LTD All rights reserved.
Web design by PERIZITITO (Cyprus) LTD