Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς. 
    
 
Home / Newsletter / Είσοδος / Δημιουργία λογαριασμού / Wish list / Επικοινωνήστε μαζί μας / Βοήθεια / Greek English
Σας ενημερώνουμε ότι λόγω των περιορισμών που ισχύουν λόγω COVID-19, ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις στην αποστολή των παραγγελιών σας.
Home :: Βιβλία :: Υγεία και Διατροφή :: Φροντίδα και Υγιεινή :: Δεοντολογία επαγγέλματος αισθητικού
Δεοντολογία επαγγέλματος αισθητικού
Δεοντολογία επαγγέλματος αισθητικού
Κωδικός προϊόντος:
B251438
(Βαθμολογήστε το)
 
€9.45
  • Παράδοση σε 2-5 ημέρες
 
Λεπτομέρειες
Μήνας έκδοσης: Δεκέμβρης
Έτος έκδοσης: 2001
ISBN13: 9789600215168
Γλώσσα: Ελληνικά
Τόπος Έκδοσης: Αθήνα
Αριθμός Σελίδων: 152
Εξώφυλλο: Μαλακό Εξώφυλλο
Διαστάσεις: 21χ14

 
Περιγραφή
Το πόνημα αυτό, μοναδικό στο είδος του, έρχεται να καλύψει ένα βασικό κενό στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, ενώ ο βασικός κορμός του βιβλίου έχει σίγουρα ευρύτερη σημασία και εφαρμογή, ξεπερνώντας τα όρια μιας στενής επαγγελματικής κατεύθυνσης. Το σύγγραμμα ευαισθητοποιεί τον σπουδαστή στο διττό του ρόλο, αφενός του αρτίως καταρτισμένου επαγγελματία, αφετέρου του κοινωνικού λειτουργού. Εισάγει τον νέο στο θαυματουργό κόσμο της φιλοσοφίας και της ηθικής, τη θεώρησή τους από τη σκοπιά διαφόρων πνευματικών γιγάντων παλαιοτέρων εποχών με διαχρονική ισχύ, και αβίαστα τον οδηγεί στην ουσία της επαγγελματικής ηθικής και στις πρακτικές επιδράσεις της. Η σημασία της μοριακής βιολογίας και βιοτεχνολογίας στη ιατρική έδωσε το έναυσμα ώστε να περιληφθεί στο σύγγραμμα η διάσταση της βιοηθικής σε σχέση με τις εξελίξεις των μοριακών επιστημών, ένα θέμα που παιδεύει τον σκεπτόμενο άνθρωπο. Δίδονται πολύ χρήσιμες πληροφορίες, που αφορούν το τμήμα αισθητικής, όπως αυτές σχετικά με την άδεια εξάσκησης επαγγέλματος και τη λειτουργία της εργαστηρίων αισθητικής, που θα διευκολύνουν σημαντικά τους σπουδαστές στα πρώτα βήματα της φοιτητικής και της επαγγελματικής τους ζωής.

 
Βαθμολογήστε αυτό το προϊόν
(Βαθμολογήστε το)

 
Κριτικές Πελατών
Δεν υπάρχουν κριτικές για το συγκεκριμένο προϊόν.

 
Δώστε την κριτική σας
Για να γράψετε κριτική για το συγκεκριμένο προϊόν, επιλέξτε 'Είσοδος' και δώστε το όνομα χρήστη και το password σας. Οι κριτικές μπορούν να υποβληθούν μόνο από εγγεγραμμένους χρήστες.

 
 

Εξυπηρέτηση Πελατών
Αποστολή & Πληρωμή
Εταιρία
Πληροφορίες
Πνευματική Ιδιοκτησία © 2015-2021
PERIZITITO (Cyprus) LTD All rights reserved.
Web design by PERIZITITO (Cyprus) LTD