Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς. 
    
 
Home / Newsletter / Είσοδος / Δημιουργία λογαριασμού / Wish list / Επικοινωνήστε μαζί μας / Βοήθεια / Greek English
Σας ενημερώνουμε ότι η λειτουργία του site μας www.perizitito.com.cy θα διακοπεί μετά τις 30/06/2022 καθώς θα μεταφερθεί σε νέες εγκαταστάσεις και θα μετατραπεί σε Β2Β site.

Μετά την ημερομηνία αυτή και μέχρι την οριστική διακοπή του δεν θα είναι δυνατή η υποβολή παραγγελιών μέσω του www.perizitito.com.cy.

Για τις παραγγελίες σας μπορείτε πλέον να επισκέπτεστε το νέο μας πλήρως ενημερωμένο brandsite TOTELiO www.totelio.com με όλα τα νέα ελληνικά, κυπριακά και ξενόγλωσσα βιβλία ή να καλείτε στο γνωστό τηλέφωνο της εταιρείας μας 22 349937.

Για την παραγγελία θα απαιτείται η εγγραφή σας και δημιουργία νέου λογαριασμού στο www.totelio.com, ενώ τα παλιά στοιχεία λογαριασμού σας στο www.perizitito.com.cy θα απενεργοποιηθούν με τη διακοπή του.

Για οποιαδήποτε πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο perizititocyprus@gmail.com.

Σας ευχαριστούμε.

PERIZITITO (CYPRUS) LTD.

Top Συγγραφείς :: Αγιογραφία


Μύστακας Ελευθέριος
Ο Ελευθέριος Μύστακας γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπουδές: Ζωγραφική (Α.Σ.Κ.Τ. εργαστήριο Γ. Μόραλη, αποφοίτηση με έπαινο). Νωπογραφία και Φορητή Εικόνα (Α.Σ.Κ.Τ. - έπαινος). Σκηνογραφία (Α.Σ.Κ.Τ. - βραβείο). Master of Arts Ζωγραφικής, (Royal College of Art, Λονδίνο). ΜΔΕ Ιστορίας Τέχνης (Τμήμα Ιστορίας - Αρχαιολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών). Διδάκτωρ Ιστορίας Τέχνης του ίδιου τμήματος. Ανακοινώσεις σε διεθνή συνέδρια: Βουκουρέστι, Λίλλη, Κάιρο, Μονπελιέ, Ρίγα. Βιβλία: "Θεωρία Διακοσμητικών Εφαρμογών, Ψηφιδωτό - Υαλογραφία" (Τ.Ε.Ι. Αθηνών), "Σχέδιο Ψηφιδωτού - Υαλογραφίας" (Παιδαγωγικό Ινστιτούτο), "Οδηγός Αγιογραφίας" (2005). "Εργασίες για τη ζωγραφική: Γράμματα και Τέχνες, Αφιέρωμα Ιεράς Μονής Κουτλουμουσίου". Εκθέσεις: Πανελλήνια Καλλιτεχνική Έκθεση 1987, Πάτρα - Πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης 2006, Καλλιτεχνικό Επιμελητήριο (Σόφια, Αθήνα), Α΄/Β΄ διεθνής έκθεση Αγιογραφίας, κ.ά. Από το 1988 διδάσκει στη Διακοσμητική Σχολή (Τ.Ε.Ι. Αθηνών), όπου από το 2006 είναι επίκουρος καθηγητής....
Μύστακας Ελευθέριος
 

Εξυπηρέτηση Πελατών
Αποστολή & Πληρωμή
Εταιρία
Πληροφορίες
Πνευματική Ιδιοκτησία © 2015-2022
PERIZITITO (Cyprus) LTD All rights reserved.
Web design by PERIZITITO (Cyprus) LTD