Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς. 
    
 
Home / Newsletter / Είσοδος / Δημιουργία λογαριασμού / Wish list / Επικοινωνήστε μαζί μας / Βοήθεια / Greek English
Σας ενημερώνουμε ότι λόγω των περιορισμών που ισχύουν λόγω COVID-19, ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις στην αποστολή των παραγγελιών σας.

Top Συγγραφείς :: Σκηνογραφία


Howard Pamela
Η Pamela Howard είναι επαγγελματίας σκηνογράφος και σκηνοθέτης του θεάτρου. Είναι Καθηγήτρια Σκηνογραφίας στο Central Saint Martins College of Art and Design του Λονδίνου και Επισκέπτρια Καθηγήτρια της Σκηνογραφίας στο Πανεπιστήμιο του Τελ-Αβίβ και στο Πανεπιστήμιο των Τεχνών του Βελιγραδίου. Είναι, επίσης, σκηνοθέτης και παραγωγός της αγγλο-βενεζουελικής θεατρικής ομάδας Opera Transatlantica.
Howard Pamela

Surgers Anne
H Αν Σουρζέρ, σκηνογράφος, ενδυματολόγος και ζωγράφος σκηνικών, είναι καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο της Caen-Basse Normandie. Έχει επίσης διδάξει στην Ανώτατη Σχολή Τεχνών & Τεχνικών του Θεάτρου της Γαλλίας και στο Ινστιτούτο Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Paris III Sorbonne Nouvelle.
Surgers Anne

Μικεδάκη Μαρία
Η Μαρία Μικεδάκη είναι κλασική αρχαιολόγος, απόφοιτος του Πανεπιστημίου Αθηνών και διδάκτωρ του Πανεπιστημίου της Βιέννης. Έχει δημοσιεύσει μελέτες και άρθρα για το αρχαίο θέατρο, τη μνημειακή τοπογραφία της Αττικής και τη ρωμαϊκή αρχαιότητα. Το 2007 εξελέγη Λέκτορας στο Τμήμα Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, όπου διδάσκει αρχαίο θέατρο. Είναι μέλος της Εν Αθήναις Αρχαιολογικής Εταιρείας.
Μικεδάκη Μαρία
 

Εξυπηρέτηση Πελατών
Αποστολή & Πληρωμή
Εταιρία
Πληροφορίες
Πνευματική Ιδιοκτησία © 2015-2022
PERIZITITO (Cyprus) LTD All rights reserved.
Web design by PERIZITITO (Cyprus) LTD