Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς. 
    
 
Home / Newsletter / Είσοδος / Δημιουργία λογαριασμού / Wish list / Επικοινωνήστε μαζί μας / Βοήθεια / Greek English
Σας ενημερώνουμε ότι η λειτουργία του site μας www.perizitito.com.cy θα διακοπεί μετά τις 30/06/2022 καθώς θα μεταφερθεί σε νέες εγκαταστάσεις και θα μετατραπεί σε Β2Β site.

Μετά την ημερομηνία αυτή και μέχρι την οριστική διακοπή του δεν θα είναι δυνατή η υποβολή παραγγελιών μέσω του www.perizitito.com.cy.

Για τις παραγγελίες σας μπορείτε πλέον να επισκέπτεστε το νέο μας πλήρως ενημερωμένο brandsite TOTELiO www.totelio.com με όλα τα νέα ελληνικά, κυπριακά και ξενόγλωσσα βιβλία ή να καλείτε στο γνωστό τηλέφωνο της εταιρείας μας 22 349937.

Για την παραγγελία θα απαιτείται η εγγραφή σας και δημιουργία νέου λογαριασμού στο www.totelio.com, ενώ τα παλιά στοιχεία λογαριασμού σας στο www.perizitito.com.cy θα απενεργοποιηθούν με τη διακοπή του.

Για οποιαδήποτε πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο perizititocyprus@gmail.com.

Σας ευχαριστούμε.

PERIZITITO (CYPRUS) LTD.

Top Συγγραφείς :: Τέχνη


Danto Arthur C.
Ο Arthur C. Danto, καθηγητής φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου Κολούμπια της Νέας Υόρκης έχει διατελέσει αντιπρόεδρος και πρόεδρος της Αμερικανικής Φιλοσοφικής Ένωσης και πρόεδρος της Αμερικανικής Εταιρείας Αισθητικής. Είναι εκδότης του περιοδικού "Journal of Philosophy" και μόνιμος κριτικός τέχνης στο περιοδικό "The Nation". Η συλλογή άρθρων του "Encounters and Reflections: Art in the Historical Present", κέρδισε το National Book Critics Circle Prize for Criticism το 1990. Είναι συγγραφέας πολλών βιβλίων, μεταξύ των οποίων είναι τα: "Embodied Meanings: Critical Essays and Aesthetic Meditations", "Beyond the Βrillo Box: The Visual Arts in Post-historical Perspective" και "The Abuse of Beauty: Aesthetics and the Concept of Art".
Danto Arthur C.

Σάλλα - Δοκουμετζίδη Τιτίκα
Σάλλα - Δοκουμετζίδη Τιτίκα

Heinich Nathalie
H Nathalie Heinich είναι κοινωνιολόγος στο Εθνικό Kέντρο Επιστημονικής Έρευνας της Γαλλίας (CNRS). Το πλούσιο συγγραφικό της έργο την έχει καταστήσει μία από τις κύριες εκπροσώπους της κοινωνιολογίας της τέχνης διεθνώς. Συμπεριλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τα βιβλία: "La Gloire de van Gogh" (Minuit, 1991), "Le Triple Jeu de l’art contemporain" (Minuit, 1998), "L’Elite artiste" (Gallimard, 2007).
Heinich Nathalie

Martin Russell
Ο Russell Martin είναι συγγραφέας επτά βιβλίων, ανάμεσα στα οποία το "A story that stands like a dam", που κέρδισε το βραβείο Caroline Bancroft για το καλύτερο ιστορικό βιβλίο, το "Out of silence" και το "Η κόμη του Μπετόβεν", ένα best seller των Los Angeles Times και "Βιβλίο της χρονιάς" για την Washington Post. Μοιράζει το χρόνο του ανάμεσα στο Salt Lake City και το Denver.
Martin Russell

Kleon Austin
Ο Αustin Kleon είναι συγγραφέας και καλλιτέχνης. Είναι ο δημιουργός της αφαιρετικής ποιητικής συλλογής Newspaper Blackout και η δουλειά του έχει παρουσιαστεί στην αμερικανική τηλεόραση, τη Wall Street Journal και το site για εικαστικά 20Χ200.com. Δίνει τακτικά διαλέξεις με θέμα τη δημιουργικότητα στην ψηφιακή εποχή στα TEDx, στο SXSW, σε συνέδρια του Economist, της Pixar και της Google. Ζει στο Ώστιν του Τέξας και online στο austinkleon.com
Kleon Austin

Στουφή Ιωάννα
Στουφή Ιωάννα

Gombrich Ernst Hans 1909-2001
Ο Ε. Η. Gombrich (1909-2001), συγγραφέας του κλασικού "Χρονικού της τέχνης" (μτφρ. Λίνα Κάσδαγλη, ΜΙΕΤ), ήταν ίσως ο πιο γνωστός ιστορικός τέχνης της εποχής του. Γεννημένος στη Βιέννη, εγκαταστάθηκε στο Λονδίνο το 1936, για να εργαστεί για το Ινστιτούτο Warburg, του οποίου αργότερα διετέλεσε διευθυντής. Εργάστηκε επίσης στο ΒΒC και ανακηρύχθηκε καθηγητής ιστορίας της κλασικής παράδοσης του Πανεπιστημίου του Λονδίνου. Ανάμεσα στις πάμπολλες διακρίσεις του συγκαταλέγονται το βραβείο Erasmus, το βραβείο Hegel, το βραβείο Wittgenstein και το βραβείο Goethe. Το 1972 του απονεμήθηκε ο τίτλος του "Ιππότη", ενώ το 1988 έγινε μέλος του Τάγματος Ευποιίας.
Gombrich Ernst Hans 1909-2001

Monasterio Pablo Ortiz 1952-
Ο φωτογράφος και επιμελητής εκθέσεων Pablo Ortiz Monasterio γεννήθηκε στην πόλη του Μεξικού το 1952. Σπούδασε οικονομικά στο Universidad Nacional Autonoma de Mexico και φωτογραφία στο London College of Printing και έκανε το μάστερ του στη φωτογραφία, στο Πανεπιστήμιο Universidad Autonoma Metropolitana, το 1984. Το 1995 εξέδωσε το φωτογραφικό λεύκωμα "La Ultima Ciudad", ένα καλειδοσκόπιο δυναμικών, δραματικών ασπρόμαυρων φωτογραφιών δρόμου από την πόλη του Μεξικού, που αποπνέουν μια αποκαλυπτική εικόνα φτώχειας, εγκληματικότητας και υπερπληθυσμού. Έναν χρόνο πριν, είχε ιδρύσει το Κέντρο της Εικόνας (Centro de la Imagen), που αποτελεί σημείο αναφοράς για τη φωτογραφική εκπαίδευση και τη διάδοση της σύγχρονης φωτογραφίας στο Μεξικό, καθώς και για τη διοργάνωση σημαντικών projects, όπως η Bienal de Fotografia και η έκθεση Fotoseptiembre.
Monasterio Pablo Ortiz 1952-

Ρασιδάκη Αλεξάνδρα
Η Αλεξάνδρα Ρασιδάκη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1970. Είναι αναπληρώτρια καθηγήτρια γερμανικής και συγκριτικής γραμματολογίας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, στο Τμήμα Γερμανικής Γλώσσας και Φιλολογίας. Σπούδασε Μεσαιωνική και Νεότερη Γερμανική Φιλολογία και Ισπανική Φιλολογία στο Πανεπιστήμιο Heinrich Heine του Dusseldorf, όπου εκπόνησε τη διδακτορική της διατριβή με θέμα τον Γνωστικισμό στη λογοτεχνία του 20ού αιώνα: "Die Provokation der Vorubergehenden. Gnosis als Denkfigur in der Literatur des 20. Jahrhunderts" (1999). Η διδασκαλία και η έρευνά της κινούνται στα πεδία της γερμανικής και συγκριτικής γραμματολογίας, της ιστορίας των ιδεών και της λογοτεχνικής μετάφρασης. Έχει μεταφράσει λογοτεχνικά κείμενα από και προς τα γερμανικά, μεταξύ άλλων του Ράινερ Μαρία Ρίλκε, του Φραντς Κάφκα, της Ίλζε Άιχινγκερ και Νάσου Βαγενά.
Ρασιδάκη Αλεξάνδρα

Epstein Ann S.
Η Ann S. Epstein είναι Διευθύντρια του Τμήματος Προσχολικής Ηλικίας του Ιδρύματος Εκπαιδευτικών Ερευνών High/Scope, όπου εργάζεται από το 1975. Είναι διδάκτωρ στην εξελικτική ψυχολογία και εκπόνησε μεταπτυχιακό στις Εικαστικές Τέχνες με έμφαση στο σχέδιο και τα υφαντά. Η Epstein δημιουργεί αναλυτικά προγράμματα για την προσχολική ηλικία, είναι επικεφαλής μιας ομάδας ειδικών εκπαιδευτών προσχολικής ηλικίας, οι οποίοι επιμορφώνουν δασκάλους και υπεύθυνους μέριμνας, επιβλέπει τη λειτουργία του Προσχολικού Κέντρου Υποδειγματικών Διδασκαλιών High/Scope, το οποίο είναι αναγνωρισμένο από την Εθνική Ένωση Εκπαίδευσης Μικρών Παιδιών (National Association for the Education of Young Children NAEYC), αξιολογεί την αποτελεσματικότητα προγραμμάτων προσχολικής ηλικίας καθώς και πρωτοβουλιών επιμόρφωσης προσωπικού και υπηρετεί ως σύμβουλος εκδόσεων σε περιοδικά του κλάδου. Έχει δημοσιεύσει πολλά βιβλία και άρθρα με θέμα την Εκπαίδευση Προσχολικής Ηλικίας που απευθύνονται σε διαφόρων ειδών...
Epstein Ann S.
 

Εξυπηρέτηση Πελατών
Αποστολή & Πληρωμή
Εταιρία
Πληροφορίες
Πνευματική Ιδιοκτησία © 2015-2022
PERIZITITO (Cyprus) LTD All rights reserved.
Web design by PERIZITITO (Cyprus) LTD