Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς. 
    
 
Home / Newsletter / Είσοδος / Δημιουργία λογαριασμού / Wish list / Επικοινωνήστε μαζί μας / Βοήθεια / Greek English
Σας ενημερώνουμε ότι λόγω των περιορισμών που ισχύουν λόγω COVID-19, ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις στην αποστολή των παραγγελιών σας.
Home :: Δώρα - Χόμπι :: Top Συγγραφείς

Top Συγγραφείς :: Δώρα - Χόμπι


Parramon Jose Maria
Parramon Jose Maria

Γεωργίου Άννα
Γεωργίου Άννα

Ollis Jan
Η Jan Ollis κατάγεται από μια οικογένεια χειροτεχνών και από τα παιδικά της χρόνια καταπιανόταν με διάφορες χειροτεχνίες. Η θεία της ήταν η πρώτη της δασκάλα που της έμαθε πώς να πλέκει με το βελονάκι. Πολλά χρόνια αργότερα αποφάσισε να σπουδάσει Σχεδιασμό Ρούχων και Υφασμάτων. Αφού δούλεψε σε πολλές εταιρείες οχετικές και μη με αυτό τον κλάδο, αποφάσισε να ανοίξει τη δική της μικρή επιχείρηση, την Chi Chi Moi. όπου κατασκευάζει χειροποίητα πλεκτά αξεσουάρ τόσο με τις βελόνες όσο και με το βελονάκι. Η Jan ζει στην πόλη Somerset μαζί με τον σύντροφό της Βen και έχουν δύο παιδιά.
Ollis Jan

Cerver Francisco Asensio
Cerver Francisco Asensio

Μύστακας Ελευθέριος
Ο Ελευθέριος Μύστακας γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπουδές: Ζωγραφική (Α.Σ.Κ.Τ. εργαστήριο Γ. Μόραλη, αποφοίτηση με έπαινο). Νωπογραφία και Φορητή Εικόνα (Α.Σ.Κ.Τ. - έπαινος). Σκηνογραφία (Α.Σ.Κ.Τ. - βραβείο). Master of Arts Ζωγραφικής, (Royal College of Art, Λονδίνο). ΜΔΕ Ιστορίας Τέχνης (Τμήμα Ιστορίας - Αρχαιολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών). Διδάκτωρ Ιστορίας Τέχνης του ίδιου τμήματος. Ανακοινώσεις σε διεθνή συνέδρια: Βουκουρέστι, Λίλλη, Κάιρο, Μονπελιέ, Ρίγα. Βιβλία: "Θεωρία Διακοσμητικών Εφαρμογών, Ψηφιδωτό - Υαλογραφία" (Τ.Ε.Ι. Αθηνών), "Σχέδιο Ψηφιδωτού - Υαλογραφίας" (Παιδαγωγικό Ινστιτούτο), "Οδηγός Αγιογραφίας" (2005). "Εργασίες για τη ζωγραφική: Γράμματα και Τέχνες, Αφιέρωμα Ιεράς Μονής Κουτλουμουσίου". Εκθέσεις: Πανελλήνια Καλλιτεχνική Έκθεση 1987, Πάτρα - Πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης 2006, Καλλιτεχνικό Επιμελητήριο (Σόφια, Αθήνα), Α΄/Β΄ διεθνής έκθεση Αγιογραφίας, κ.ά. Από το 1988 διδάσκει στη Διακοσμητική Σχολή (Τ.Ε.Ι. Αθηνών), όπου από το 2006 είναι επίκουρος καθηγητής....
Μύστακας Ελευθέριος

Φαφούτη Σάρα
Φαφούτη Σάρα

Ffolkes
Ffolkes

Shields Gisela Thieme
Shields Gisela Thieme
 

Εξυπηρέτηση Πελατών
Αποστολή & Πληρωμή
Εταιρία
Πληροφορίες
Πνευματική Ιδιοκτησία © 2015-2022
PERIZITITO (Cyprus) LTD All rights reserved.
Web design by PERIZITITO (Cyprus) LTD