Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς. 
    
 
Home / Newsletter / Είσοδος / Δημιουργία λογαριασμού / Wish list / Επικοινωνήστε μαζί μας / Βοήθεια / Greek English
Σας ενημερώνουμε ότι η λειτουργία του site μας www.perizitito.com.cy θα διακοπεί μετά τις 30/06/2022 καθώς θα μεταφερθεί σε νέες εγκαταστάσεις και θα μετατραπεί σε Β2Β site.

Μετά την ημερομηνία αυτή και μέχρι την οριστική διακοπή του δεν θα είναι δυνατή η υποβολή παραγγελιών μέσω του www.perizitito.com.cy.

Για τις παραγγελίες σας μπορείτε πλέον να επισκέπτεστε το νέο μας πλήρως ενημερωμένο brandsite TOTELiO www.totelio.com με όλα τα νέα ελληνικά, κυπριακά και ξενόγλωσσα βιβλία ή να καλείτε στο γνωστό τηλέφωνο της εταιρείας μας 22 349937.

Για την παραγγελία θα απαιτείται η εγγραφή σας και δημιουργία νέου λογαριασμού στο www.totelio.com, ενώ τα παλιά στοιχεία λογαριασμού σας στο www.perizitito.com.cy θα απενεργοποιηθούν με τη διακοπή του.

Για οποιαδήποτε πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο perizititocyprus@gmail.com.

Σας ευχαριστούμε.

PERIZITITO (CYPRUS) LTD.

Home :: Βιβλία :: Βραβευμένα βιβλία και συγγραφείς :: Κυπριακό Κρατικό Βραβείο Εικονογράφησης

Κυπριακό Κρατικό Βραβείο Εικονογράφησης

2009: Τα ίσια και τα στραβά
Ο κυρ Κάβουρας περπατάει λοξά, ο νεαρός Ποντικούλης στήνει παγίδες, η δεσποινίς Γατούλα κάνει δίαιτα και ο δόκτωρ Σαλίγκαρος, όπου πάει, κουβαλάει και τις αποσκευές του. Ο κυρ Βάτραχος κάνει ένα παράξενο τραπέζι στον κυρ Γάιδαρο, ο Χρυσοψάρης και η συμμορία του οργανώνουν ληστείες, η κυρα-Χελώνα παίρνει συνεταίρο στο μαγαζί, η δεσποινίς Πεταλούδα δεν έχει τι να φορέσει για το χορό και ο κυρ Σκαντζόχοιρος αλλάζει κουρέα. Αυτά και πολλά άλλα, ίσια και στραβά, συμβαίνουν μέσα σ' αυτό το βιβλίο. Διαλέξτε μια ιστοριούλα για κάθε βράδυ πριν από τον ύπνο. Τα καμώματα των αστείων φίλων σας θα σας κάνουν να κοιμηθείτε με το χαμόγελο στα χείλη.
Η Έλλη Παιονίδου γεννήθηκε στις 3-11-1940 στο χωριό Βάσα Κοιλανίου. Αποφοίτησε από το Λανίτειο Γυμνάσιο Λεμεσού και σπούδασε Οικιακή Οικονομία στην Χαροκόπειο Σχολή στην Αθήνα. Το 1964 παντρεύτηκε τον συγγραφέα Πανίκο Παιονίδη και έχει δύο παιδιά και τρεις εγγονούλες. Κύρια απασχόληση της υπήρξε η συγγραφή. Συνεργάστηκε με διάφορες εφημερίδες και περιοδικά στην Κύπροο και στην Ελλάδα καθώς και με το ραδιόφωνο και την Τηλεόραση στη δεκαετία του εξήντα και εβδομήντα. Το 1973 μετοίκησε με την οικογένεια της απο τη Λευκωσία στη Λεμεσό όπου και ζεί μέχρι σήμερα με εξαίρεση κάποια διαλείμματα, το 1974 -75 στην Αθήνα και το 1991-92 στη Νέα Υόρκη. Εξέδωσε γύρω στα τριάντα βιβλία, ποίηση, πεζό, βιβλία για παιδιά και νέους. Ασχολήθηκε επίσης με την κριτική βιβλίου, και το χρονογράφημα. Κείμενα της για παιδιά μεταδόθηκαν σε συνέχειες απο το ΡIΚ καθώς και από την ΕΡΤ με τον τίτλο "Οι περιπέτειες του Χοπ Χοπ" καθώς και από την τηλεόραση της Σόφιας, σε μορφή κουκλοθέατρου. Θεατρικά της έργα για παιδιά ανέβηκαν από τον ΘΟΚ, από το Εθνικό Θέατρο Βουλγαρίας και κυπριακούς θιάσους. Βιβλία...
Τα ίσια και τα στραβά Παιονίδου Έλλη
 

Εξυπηρέτηση Πελατών
Αποστολή & Πληρωμή
Εταιρία
Πληροφορίες
Πνευματική Ιδιοκτησία © 2015-2022
PERIZITITO (Cyprus) LTD All rights reserved.
Web design by PERIZITITO (Cyprus) LTD