Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς. 
    
 
Home / Newsletter / Είσοδος / Δημιουργία λογαριασμού / Wish list / Επικοινωνήστε μαζί μας / Βοήθεια / Greek English
Σας ενημερώνουμε ότι λόγω των περιορισμών που ισχύουν λόγω COVID-19, ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις στην αποστολή των παραγγελιών σας.
Home :: Βιβλία :: Διοίκηση, Οικονομία και Δίκαιο :: Διοίκηση και Οργάνωση επιχειρήσεων :: Αρχές Λειτουργίας Επισιτιστικών Μονάδων. Γνωριμία, Πρακτική και Θεωρία
Αρχές Λειτουργίας Επισιτιστικών Μονάδων. Γνωριμία, Πρακτική και Θεωρία
Αρχές Λειτουργίας Επισιτιστικών Μονάδων. Γνωριμία, Πρακτική και Θεωρία
Κωδικός προϊόντος:
B245074
(Βαθμολογήστε το)
 
€12.06
  • Παράδοση σε 2-5 ημέρες
 
Λεπτομέρειες
Εκδότης: Έλλην
Έτος έκδοσης: 2007
ISBN13: 978-960-286-981-9
Γλώσσα: Ελληνικά
Τόπος Έκδοσης: Αθήνα
Αριθμός Σελίδων: 150
Εξώφυλλο: Μαλακό Εξώφυλλο
Διαστάσεις: 24χ17

 
Περιγραφή
Στο βιβλίο εξετάζονται όλα αυτά πού αφορούν την εστιατορική τέχνη: τη σωστή οργάνωση και στελέχωση του χώρου που ονομάζεται εστιατόριο, την εμπορική φιλοξενία, και έχουν να κάνουν με σέρβις, ποιότητα, παράπονα, και οτιδήποτε θα μπορούσε να αφορά γενικά ένα εστιατόριο με προοπτική, αλλά και τις παραμέτρους του. Γίνεται προσπάθεια να ορισθεί ακριβώς ο όρος A la Carte μέσα από ένα κεφάλαιο που επεξηγεί ακριβώς τι συμβαίνει σε τέτοιες καταστάσεις και σε εστιατόρια που αποσκοπούν στην ποιότητα, αλλά και τι θα πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας όταν μιλάμε γι' αυτό, όπως και ποιες είναι οι προϋποθέσεις για σωστή εξυπηρέτηση σε αυτό το θέμα. Ο επισιτισμός και το εστιατόριο ειδικότερα αποτελεί μια βιομηχανία με σημαντική προσφορά στην εθνική οικονομία και τον εθνικό πλούτο.

 
Βαθμολογήστε αυτό το προϊόν
(Βαθμολογήστε το)

 
Κριτικές Πελατών
Δεν υπάρχουν κριτικές για το συγκεκριμένο προϊόν.

 
Δώστε την κριτική σας
Για να γράψετε κριτική για το συγκεκριμένο προϊόν, επιλέξτε 'Είσοδος' και δώστε το όνομα χρήστη και το password σας. Οι κριτικές μπορούν να υποβληθούν μόνο από εγγεγραμμένους χρήστες.

 
 

Εξυπηρέτηση Πελατών
Αποστολή & Πληρωμή
Εταιρία
Πληροφορίες
Πνευματική Ιδιοκτησία © 2015-2021
PERIZITITO (Cyprus) LTD All rights reserved.
Web design by PERIZITITO (Cyprus) LTD