Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς. 
    
 
Home / Newsletter / Είσοδος / Δημιουργία λογαριασμού / Wish list / Επικοινωνήστε μαζί μας / Βοήθεια / Greek English
Home :: Βιβλία :: Επιστήμη και Τεχνολογία :: Ιατρική :: Χειρουργική :: Αθλητιατρική :: Απεικόνιση αθλητικών κακώσεων
Απεικόνιση αθλητικών κακώσεων
Απεικόνιση αθλητικών κακώσεων
Κωδικός προϊόντος:
B211024
(Βαθμολογήστε το)
 
€105.00
  • Παράδοση σε 2-5 ημέρες
 
Λεπτομέρειες
Συγγραφέας: Chan Otto, Kassarjian Ara, Ramakrishnan Venkatesh, Αποστολάκη Ελένη, Βενουζίου Ααρών, Δρακωνάκη Έλενα, Θεοδώρου Δάφνη, Θεοδώρου Σ. Δ., Κακαβελάκης Κυριάκος, Καλαϊτζόγλου Ιωάννης, Καραντάνας Απόστολος Χ., Καραχάλιος Θεόφιλος, Κοντάκης Γεώργιος Μ., Κουρέας Ανδρέας, Μαντζικόπουλος Γεώργιος, Ξύδα Αργυρώ, Πίκουλας Κωνσταντίνος, Πολυζώης Ιωάννης, Ραϊσσάκη Μαρία, Σταϊκίδου Ιωάννα, Συλλογικό έργο, Τσιρίδης Ελευθέριος, Τσιφουντούδης Ιωάννης, Φωτιάδου Αναστασία, Χαντές Μιχάλης
Έτος έκδοσης: 2010
ISBN13: 978-960-6802-10-2
ISBN: 960-6802-10-8
Γλώσσα: Ελληνικά
Τόπος Έκδοσης: Αθήνα
Αριθμός Σελίδων: 310
Εξώφυλλο: Σκληρό Εξώφυλλο
Διαστάσεις: 29χ22
Σημειώσεις: Πρόλογος: Κωνσταντίνος Ν. Μαλίζος, καθηγητής ορθοπαιδικής, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, Δ/ντής Ορθοπαιδικής Κλινικής ΠΓΝΛ, Δ/ντής ΙΒΕΤ (Ινστιτούτου Βιοϊατρικής Έρευνας και Τεχνολογίας), πρόεδρος Ιατρικής Σχολής Π.Θ. 2007-2009.

 
Περιγραφή
"Η άμεση συνεργασία με τους κλινικούς είναι θητεία στη διαρκή μάθηση και βαίνει σε όψελος των ασθενών."

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής που ενέχει κινδύνους για την υγεία, η μάστιγα της παιδικής παχυσαρκίας, η καθιερωμένη γνώση για τα οφέλη της άσκησης και η διάχυση της γνώσης αυτής από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και το διαδίκτυο, έχουν συμβάλλει στο διαρκώς αυξανόμενο ενδιαφέρον και ευαισθησία του γενικού πληθυσμού για την ένταξη κάποιας μορφής άσκησης στην καθημερινότητα. Οι αθλητικές κακώσεις συνεπώς, δεν είναι μαγικές εικόνες που αφορούν υπεραθλητές σε τηλεοπτικές αναμεταδόσεις. Αντίθετα, είναι πολύ συχνές στο γενικό πληθυσμό και επομένως δεν αφορούν μόνο τους επαγγελματίες αθλητές και τους αθλίατρους.

Το παρόν βιβλίο, έχει σκοπό να καλύψει ένα μεγάλο τμήμα της απεικόνισης των αθλητικών κακώσεων, με έμφαση τόσο στην εντόπιση όσο και στο χαρακτηρισμό και πρόγνωσή τους. Σε όλους τους τύπους των κακώσεων η διαγνωστική προσέγγιση γίνεται με δομημένο αλγόριθμο που αξιοποιεί τις δυνατότητες κάθε μεθόδου αξιολογώντας το στόχο για τη λιγότερη δυνατή ή μηδενική έκθεση σε περιττή ακτινική επιβάρυνση, αλλά και τη διαθεσιμότητα και ανάπτυξη των μεθόδων αυτών στο Ελληνικό σύστημα υγείας. Το πόνημα απευθύνεται κυρίως σε ειδικευόμενους και ειδικούς ακτινοδιαγνώστες, ορθοπαιδικούς, αθλίατρους και φυσίατρους. Ωστόσο, γενικοί γιατροί, ρευματολόγοι, παιδίατροι και παθολόγοι, θα διδαχτούν από κακώσεις που μιμούνται άλλα νοσήματα καθώς και από νοσήματα που μιμούνται αθλητικές κακώσεις.

 
Βαθμολογήστε αυτό το προϊόν
(Βαθμολογήστε το)

 
Κριτικές Πελατών
Δεν υπάρχουν κριτικές για το συγκεκριμένο προϊόν.

 
Δώστε την κριτική σας
Για να γράψετε κριτική για το συγκεκριμένο προϊόν, επιλέξτε 'Είσοδος' και δώστε το όνομα χρήστη και το password σας. Οι κριτικές μπορούν να υποβληθούν μόνο από εγγεγραμμένους χρήστες.

 
 

Εξυπηρέτηση Πελατών
Αποστολή & Πληρωμή
Εταιρία
Πληροφορίες
Πνευματική Ιδιοκτησία © 2015-2020
PERIZITITO (Cyprus) LTD All rights reserved.
Web design by PERIZITITO (Cyprus) LTD