Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς. 
    
 
Home / Newsletter / Είσοδος / Δημιουργία λογαριασμού / Wish list / Επικοινωνήστε μαζί μας / Βοήθεια / Greek English
Σας ενημερώνουμε ότι η λειτουργία του site μας www.perizitito.com.cy θα διακοπεί μετά τις 30/06/2022 καθώς θα μεταφερθεί σε νέες εγκαταστάσεις και θα μετατραπεί σε Β2Β site.

Μετά την ημερομηνία αυτή και μέχρι την οριστική διακοπή του δεν θα είναι δυνατή η υποβολή παραγγελιών μέσω του www.perizitito.com.cy.

Για τις παραγγελίες σας μπορείτε πλέον να επισκέπτεστε το νέο μας πλήρως ενημερωμένο brandsite TOTELiO www.totelio.com με όλα τα νέα ελληνικά, κυπριακά και ξενόγλωσσα βιβλία ή να καλείτε στο γνωστό τηλέφωνο της εταιρείας μας 22 349937.

Για την παραγγελία θα απαιτείται η εγγραφή σας και δημιουργία νέου λογαριασμού στο www.totelio.com, ενώ τα παλιά στοιχεία λογαριασμού σας στο www.perizitito.com.cy θα απενεργοποιηθούν με τη διακοπή του.

Για οποιαδήποτε πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο perizititocyprus@gmail.com.

Σας ευχαριστούμε.

PERIZITITO (CYPRUS) LTD.

Ανθολογία
Ανθολογία
Ζωγραφική, κατασκευές
Κωδικός προϊόντος:
B305140
(Βαθμολογήστε το)
 
€14.70
  • Παράδοση σε 2-5 ημέρες
 
Λεπτομέρειες
Συγγραφέας: Γκέκας Αστέρης
Μήνας έκδοσης: Μάρτης
Έτος έκδοσης: 2020
ISBN13: 978-960-604-552-3
ISBN: 960-604-552-8
Γλώσσα: Ελληνικά
Τόπος Έκδοσης: Αθήνα
Αριθμός Σελίδων: 64
Εξώφυλλο: Μαλακό Εξώφυλλο
Διαστάσεις: 24χ17

 
Περιγραφή
Προσπαθώ σε όσα καταπιάνομαι να μιλώ για την ομορφιά, το χάδι, τη μνήμη της πατρίδας μου, την αγάπη, τον αδιάκοπο αγώνα για τη ζωή. Πιστεύω ότι η τέχνη πρέπει να είναι λαϊκή και συνάμα αριστοκρατική· δεν θα πάθει τίποτα γιατί θα υπάρχουν πάντα ζωγράφοι. Τα αρχαία μας δεν τα είδαμε ακόμα ούτε και τη ζωγραφική που ’ναι θαμμένη, άγνωστη, ξεχασμένη. Δία, θεέ βοήθα...
Αν καταπιαστείτε μόνοι σας να με κατατάξετε κάπου, είναι μάταιος κόπος· δεν υπάρχουν πληροφορίες για τους πολλαπλασιαστές ιδανικών στιγμών, ούτε για τους γλεντιστές με κοπίδια και χρωστήρες, ίσως.... για καλλιτέχνες της αθωότητας με του Πύθους δίπλα τους γεμάτους κουράγια.

 
Βαθμολογήστε αυτό το προϊόν
(Βαθμολογήστε το)

 
Κριτικές Πελατών
Δεν υπάρχουν κριτικές για το συγκεκριμένο προϊόν.

 
Δώστε την κριτική σας
Για να γράψετε κριτική για το συγκεκριμένο προϊόν, επιλέξτε 'Είσοδος' και δώστε το όνομα χρήστη και το password σας. Οι κριτικές μπορούν να υποβληθούν μόνο από εγγεγραμμένους χρήστες.

 
 

Εξυπηρέτηση Πελατών
Αποστολή & Πληρωμή
Εταιρία
Πληροφορίες
Πνευματική Ιδιοκτησία © 2015-2022
PERIZITITO (Cyprus) LTD All rights reserved.
Web design by PERIZITITO (Cyprus) LTD