Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς. 
    
 
Home / Newsletter / Είσοδος / Δημιουργία λογαριασμού / Wish list / Επικοινωνήστε μαζί μας / Βοήθεια / Greek English
Σας ενημερώνουμε ότι η λειτουργία του site μας www.perizitito.com.cy θα διακοπεί μετά τις 30/06/2022 καθώς θα μεταφερθεί σε νέες εγκαταστάσεις και θα μετατραπεί σε Β2Β site.

Μετά την ημερομηνία αυτή και μέχρι την οριστική διακοπή του δεν θα είναι δυνατή η υποβολή παραγγελιών μέσω του www.perizitito.com.cy.

Για τις παραγγελίες σας μπορείτε πλέον να επισκέπτεστε το νέο μας πλήρως ενημερωμένο brandsite TOTELiO www.totelio.com με όλα τα νέα ελληνικά, κυπριακά και ξενόγλωσσα βιβλία ή να καλείτε στο γνωστό τηλέφωνο της εταιρείας μας 22 349937.

Για την παραγγελία θα απαιτείται η εγγραφή σας και δημιουργία νέου λογαριασμού στο www.totelio.com, ενώ τα παλιά στοιχεία λογαριασμού σας στο www.perizitito.com.cy θα απενεργοποιηθούν με τη διακοπή του.

Για οποιαδήποτε πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο perizititocyprus@gmail.com.

Σας ευχαριστούμε.

PERIZITITO (CYPRUS) LTD.

Home :: Βιβλία :: Επιστήμη και Τεχνολογία :: Ιατρική :: Ενδοκρινολογία :: Αισθητικά προβλήματα από ενδοκρινολογικά νοσήματα
Αισθητικά προβλήματα από ενδοκρινολογικά νοσήματα
Αισθητικά προβλήματα από ενδοκρινολογικά νοσήματα
Κωδικός προϊόντος:
B41913
(1 βαθμολογία)
 
€44.37
  • Παράδοση σε 2-5 ημέρες
 
Λεπτομέρειες
Συγγραφέας: Γκρεκ Ιωάννα
Έτος έκδοσης: 2005
ISBN13: 978-960-8071-83-4
ISBN: 960-8071-83-6
Γλώσσα: Ελληνικά
Τόπος Έκδοσης: Αθήνα
Αριθμός Σελίδων: 240
Εξώφυλλο: Σκληρό Εξώφυλλο
Διαστάσεις: 24χ17

 
Περιγραφή
Ορισμένα από τα συνήθη αισθητικά προβλήματα (δερματικές ραβδώσεις, παθολογική τριχοφυΐα, ακμή, διαταραχές βάρους κ.ά.) μπορούν να θεωρηθούν ως μηνύματα διαταραχής της υγείας όχι μόνο του δέρματος, αλλά και ολόκληρου του οργανισμού, με μεγάλη διαγνωστική αξία. Η αποκωδικοποίησή τους μπορεί να συμβάλει στην έγκαιρη και έγκυρη διάγνωση υποκρυπτόμενης ενδοκρινολογικής ή άλλης νόσου.
Στην κατεύθυνση αυτή, καθοριστικός μπορεί να είναι ο ρόλος του αισθητικού, ο οποίος οφείλει να κατέχει στοιχειώδεις γνώσεις Ιατρικής, αλλά και να παρακολουθεί αδιάλειπτα τη ραγδαία πρόοδο που σημειώνεται κατά τα τελευταία χρόνια στον τομέα της Αισθητικής και Κοσμητολογίας.
Το βιβλίο αυτό συνοψίζει τη σύγχρονη γνώση του χώρου, αναλύοντας τις βαθύτερες αιτίες των διαφόρων αισθητικών προβλημάτων που εμφανίζονται στο δέρμα, οι οποίες μπορούν να αποδοθούν σε διαταραγμένη σχέση με το περιβάλλον, σε ύπαρξη εσωτερικής νόσου, σε αντίδραση σε κάποια κοσμητική ή φαρμακευτική αγωγή, σε κληρονομική προδιάθεση ή διαταραχή ή τέλος, στην παρουσία κάποιας ενδοκρινοπάθειας.

 
Βαθμολογήστε αυτό το προϊόν
(1 βαθμολογία)

 
Κριτικές Πελατών
Δεν υπάρχουν κριτικές για το συγκεκριμένο προϊόν.

 
Δώστε την κριτική σας
Για να γράψετε κριτική για το συγκεκριμένο προϊόν, επιλέξτε 'Είσοδος' και δώστε το όνομα χρήστη και το password σας. Οι κριτικές μπορούν να υποβληθούν μόνο από εγγεγραμμένους χρήστες.

 
 

Εξυπηρέτηση Πελατών
Αποστολή & Πληρωμή
Εταιρία
Πληροφορίες
Πνευματική Ιδιοκτησία © 2015-2022
PERIZITITO (Cyprus) LTD All rights reserved.
Web design by PERIZITITO (Cyprus) LTD